Регион

Маскиран ограби димитровградчанка, закопчаха го

Полиция, архивВ димитровградския арест е 23-годишен жител на града, извършил грабеж над 56-годишна своя съгражданка, съобщават от полицията.

Мъжът, познат на органите на реда я нападнал на улица „Патриарх Евтимий“ и след употреба на сила й отнел дамската чанта с 55 лв., 2 мобилни телефона и лични документи.

Открити са инкриминираните вещи, както и маската на извършителя. Той е задържан за 24 часа. Предстои повдигане на обвинение на извършителя и задържане с прокурорска заповед до 72 ч.

Трима любимчани са задържани за кражба. Те са на възраст 16, 21 и 51 г. и са откраднали 740 метра кабел чрез разкопаване на канал до жп трасе Любимец посока Свиленград. Задържани са до 24 часа.

За кражба на акумулатор и 2 метра меден проводник съобщават от РУП-Димитровград. Неизвестно лице е проникнало в базова станция в землището на село Бодрово след разбиване на бравата на входната врата, откъдето е извършило кражбата. Образувано е досъдебно производство.

За кражба от гараж на улица „Република“ съобщават от РУП-Хасково. След отключване на вратата му са откраднати шлайф, електрожен, 3 акумулатора, 20 кг. меден кабел и лампа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button