Регион

Спипаха трима в незаконен добив на гнайс

Полиция, архивПрез почивните дни на територията на ивайловградското село Плевун е проведена специализирана операция по проверка на лица и фирми, извършващи проучвателна и добивна дейност на гнайс, съобщават от полицията.

Икономическите полицаи са установили обект, на който са работили трима мъже от града на възраст 27, 38 и 36 г. Те не са представили необходимите документи за извършване на подобен вид дейност, както и трудови договори.

В хода на проверката е установен и товарен автомобил Мерцедес с прикачено ремарке, собственост и управляван от 53-годишен ивайловградчанин, превозващ 240 кв. м обработен камък.

Мъжът е представил експедиционна бележка с посоченото количество камък, както и пътен лист с адресат ивайловградска фирма. Работата по случая продължава.

1200 къса цигари без бандерол конфискуваха икономическите полицаи. Те са проверили къща на улица „Република“ в Хасково, където са намерили цигарите от различни марки без бандерол, предадени с протокол от 35-годишна хасковлийка. Съставен е акт по ЗАДС.

Още 7600 къса са иззели свиленградските полицаи от лек автомобил Мерцедес, спрян за проверка на автомагистрала „Марица“. В колата, шофирана от 64-годишен свиленградчанин и 32-годишен пътник са намерени в бидон цигарите без бандерол. Образувано е бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button