Хасково

Търговците на риба – изрядни, без поскъпване за Никулден

ПроверкиНяма констатирани нарушения из водоемите и при търговците на риба в Хасковска област от началото на проверките преди Никулден – 6 декември, съобщиха за Haskovo.info от ИАРА.

Тази сутрин инспекторите продължиха проверките в търговската мрежа в Хасково. Един от първите проверени бе обектът до Захарна фабрика, където се продава най-голямо количество и разнообразие от прясна и замразена риба. И тук документите за произход на рибата бяха изрядни.

Цените на предлаганата тук риба е без промяна в сравнение с миналата година. Килото на шарана е 6.80 лв., толстолоб – 3.70 лв., пъстървата е 11.50 лв. и 14.60 лв. Предлага се и морска риба. Големият наплив на клиенти тепърва предстои, а голямата вълна се очаква навръх Никулден.

От ИАРА предупредиха, че проверките продължават и ще са до 9 декември. Санкциите за нередовните търговци са от 1000 до 2000 лв.

Проверки   Проверки
 Проверки  Проверки

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
CECO
CECO
04.12.2014 7:43 7:43

VALKO KO GLEDA6 BE VAGLAROVSKI MAUK

GO6O
GO6O
23.03.2015 16:49 16:49

NE DEI TAKA KOLEGA OBIJDA6 MAUCITE

Back to top button