Спорт

150 борци от 5 държави на турнир в Димитровград

Борба, архивНа 6 декември в димитровградската спортна зала „Младост“ ще се проведе 8-то издание на традиционно провеждания турнир по борба за деца, организиран от общината и Спортен клуб по борба „Димитровград“.

В турнира ще вземат участие над 150 малки борци от 5 държави – Молдова, Украйна, Македония, Турция и България. Състезанието е включено в официалния календар на Българска федерация по борба, участва се по покана.

Начало на състезателната част 9 часа в събота – 6 декември. Ден преди това вечерта децата ще минат задължителния кантар за влизане в категория. Тогава ще се състои и техническата конференция.

За първи път в програмата на турнира е включена отборна контролна среща. На тепиха ще се противопоставят Димитровград и град Гьонен (Турция). Отборите ще бъдат съставени от кадети и юноши на клубовете.

За четвърта поред година спортното събитие ще бъде излъчвано директно в интернет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button