Спорт

„Хасково“ падна от „Банско“, но се класира за 1/4-финалите

ИлюстрацияФутболистите на „Хасково 2009“ загубиха срещата реванш от 1/8-финалите за Купата на България като гости на „Банско“ с 0:2.

Головете за домакините вкараха Мартин Станкев в 10-ата и Венцислав Бенгюзов в 50-ата минута.

Въпреки загубата хасковлии се класираха за 1/4-финалната фаза на турнира. Момчетата на старши треньора Емил Велев спечелиха първата среща в Хасково с класическото 3:0 и така с общ резултат 3:2 от двата двубоя продължават напред.

На 7 декември „Хасково“ гостува на Ботев (Пловдив) в среща от 18-я кръг на „А“ група.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski fenove na HASKOVO!!!!
istinski fenove na HASKOVO!!!!
03.12.2014 15:23 15:23

Nezavisimo ot zagubata,bravo na otbora za klasiraneto si na 1/4 final,tova si e istori4esko klasirane za HASKOVO!!!Da se nadjavame na dobar grebii i kasmet za 1/4 finalite-USPEH!!!Napred HASKOVO,uspeh sreshtu kanar4etata ot BOTEV!!!igraite kato za posledno,razdaite se na 100 procenta,igraite osvobodeno,magki,agresivno,za vsjaka pedja teren?!!!Vie njama kakvo da gubite i da se pritesnjavate,igraite kato za final vav vseki ma4 do kraja na sezona,pak kakvoto stane?!!!samo HASKOVOOOOOO!!!!!!!!!!

Back to top button