Регион

Два ТИР-а и автобус катастрофираха в Пясъчево

Полиция, архивНесъобразена скорост е причинила катастрофа вчера в 18,40 часа на третокласен път в симеоновградското село Пясъчево, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е между 3 товарни коли – Мерцедес с турска регистрация с ремарке, шофиран от 30-годишен мъж, още една турска товарна кола с полуремарке с водач 32-годишен мъж и автобус, управляван от 63-годишен димитровградчанин.

Водачите на товарните коли, при движение с несъобразена скорост спрямо пътните условия и при разминаване не са оставяли между тях достатъчно разстояния, в резултат на което се сблъскват. Водачът на автобуса, поради неспазване на дистанция се удря отзад в полуремаркето на внезапно спрелия влекач.

От удара е пострадал 32-годишният турски водач, който е с фрактура на дясна подбедрица. Образувано е досъдебно производство.

Без опасност за живота е 48-годишен пешеходец след пътен инцидент. Снощи в 19,40 часа в село Малево по посока село Корен, неустановен до сега автомобил с водач е ударил малевеца, който по негови данни се е движел по пътното платно до тротоара в ляво посока изток, когато приближаващият зад него автомобил го удря, след което напуска произшествието. Пострадалият е с натъртване на таза, прегледан и освободен за домашно лечение. Работата по издирване на водача и МПС-то продължават.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button