Хасково

Две шофьорки катастрофираха в Хасково

Полиция, архив31-годишна водачка пострада след катастрофа в Хасково, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера в 17,30 часа на кръстовището между булевард „Васил Левски“ и улица „Дунав“.

21-годишна водачка от областния град на лек автомобил Опел Вектра е извършила маневра завой наляво и е отнела предимството на насрещно движещата се пострадала от Димитровград, шофираща лек автомобил Фолксваген Голф.

От удара, жената е с контузия на лява китка, прегледана и освободена за домашно лечение.

В ивайловградската полиция е стартирало бързо производство срещу 27-годишен харманлиец за управление на МПС без да притежава книжка, за което е бил наказан по административен ред. Той е задържан до 24 часа.

В хасковския арест е 21-годишен младеж от града, хванат от автопатрула да управлява автомобил с 2,26 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бахрие Сали
Бахрие Сали
05.12.2014 19:52 19:52

Крайно време е там да се сложи камера и да се види кой по точно е виновен. Много им е лесно на тези които идват откъм Димитровград да кажат , че са им отнели предимството но невинаги става така.И мене ме удариха миналата година там като светна оранжево колите отгоре които идват трябва да спрат а тези които чакат да завият наляво по Дунав да минават които чакат в средата на кръстовището . Пред мойта кола имаше още една като светна оранжево тая кола мина и аз потеглих и бум една кола ме удари който дойде отгоре и 100 процента вече беше червен светофара. Така и неможах да се докажа , че съм правата аз а не другите……

Back to top button