Спорт

„Хасково“ иска отлагане на мача с „Литекс“ заради наводнения терен

ТеренФутболният „Хасково 2009“ ще изпрати писмо до БФС с искане за отлагане на домакинството от 19-я кръг на „А“ група срещу „Литекс“ (Ловеч), съобщи за Haskovo.info изпълнителният директор на клуба Тихомир Петков.

ТеренПо програма срещата трябва да се играе на 13 декември от 14 часа. Заради обилните дъждове обаче теренът в Хасково е наводнен и на него не могат да се играят футболни срещи. По тази причина днешното домакинство на дублиращия отбор срещу „Ботев“ се играе в Пловдив.

От клуба се надяват БФС да уважи искането им и срещата с „Литекс“, която е последната за календарната година, да се играе през пролетта на 2015-а.

От клуба съобщиха, че от 19 часа тази събота в местно заведение ще бъде отпразнувана 90-годишнината на футбола в Хасково. Вече са изпратени покани до спортния министър Красен Кралев, президента на БФС Борислав Михайлов, депутата Делян Добрев и кмета Георги Иванов. На празника се очакват и много от легендите на „Хасково“.

Терен   Терен

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button