Хасково

Трима отличници от ФСГ приети без изпит в Стопанската академия

ОтличнициТрима от отличниците на хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ вече са приети без изпит по първо желание в Стопанска Академия „Димитър Ценов“-Свищов.

Това са 12-класниците Мариян Соколов, Силвия Тъканова и Елина Башева. Тримата се представиха впечатляващо на Третото национално състезание по банкиране, организирано от академията.

В състезанието участваха общо 108 гимназисти от цялата страна, разпределени в 27 отбора на случаен принцип. В първия ден от състезанието младежите трябваше да изготвят презентация на банков продукт, а през втория ден бе представянето. Отборът на Мариян се класира на 2 място.

Хасковските гимназисти, които учат в специалност „Банково дело“, професия „Финансист“ с преподавател Славейка Запрянова, получиха сертификати и подаръци от банки.

Членове от конкурсната комисия са признали, че ФСГ е най-доброто училище извън София.

Четирима гимназисти от Икономиката ще участват на 14 декември в Националното състезание по счетоводство и финанси в УНСС-София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button