Хасково

Пристигнаха 13 водоноски от военните

Илюстрация13 от заявените 19 водоноски от областна администрация за селата в Хасковско и лагера в Пъстрогор, останали без вода при наводненията, вече пристигнаха, съобщиха от ВиК-Хасково.

Водоноските са дезинфекцирани, заредени и вече са изпратени по районите на водното дружество. Водоноските ще обикалят из селата по график.

Водоноските са 13, защото военните нямали възможност да отпуснат повече, обясниха от ВиК.

Както Haskovo.info писа най-сериозен е проблемът с водоподаването към селата в общините Свиленград, Харманли и Любимец. От РЗИ предупреждават населението там да не консумира вода от местните водоизточници – кладенци, чешми, извори, тъй като тя е замърсена.

При най-благоприятно стечение на обстоятелствата селата ще останат на водоноски минимум една седмица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Водоносников
Водоносников
09.12.2014 17:29 17:29

Ей,Бързев ,мишко червена,недоносче,няма ли край на твойто време?Взимай си партакешите и заедно с началник отдела,който се върна от Италия и цялата пасмина,балабар с брат й ,полицая и някакъв негов колега дето ти се отчитат вън от землянката.Разби това ВиК.Дано сега се случи на професионалист.

Зрителя
Зрителя
09.12.2014 17:43 17:43

Тия дни ще трябва да се сложи край на безхаберието, безобразието и кражбите във ВиК и по това ще разберем накъде е новата власт. То бяха приказки за предните то беше чудо а сега работата отива на разпад.

hasan
hasan
09.12.2014 19:10 19:10

АНГЕЛЕ НЕ ГОВОРИ ВЕЧЕ ГЛУПОСТИ ЗА ВИК УПРАВЛЕНИЕТО И НЕ ЗАБРАВЯЙ ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ БАЩАТИ РАБОТИ ТАМ И ТЕ ХРАНИ СЪС ВИК ЗАПЛАТА

Back to top button