Хасково

Пети ден питейна вода извира от тротоара на „Раковски“

АварияПети ден питейна вода извира от тротоара на бул. „Раковски“ до автобусната спирка на „Валентина“, алармираха читатели на Haskovo.info.

„Обадихме се на ВиК, днес дойдоха майстори, огледаха мястото и си тръгнаха. Водата продължава да си тече от петък„, разказаха търговци от пазарчето до спирката.

„Запознати сме с проблема. Сутринта наш екип беше на мястото да търси аварията. Все още тя не може да бъде локализирана. Може да има теч на 100 метра по-нагоре, а просто на това място да избива. През следващите дни ще продължим работата“, заяви за Haskovo.info Атанас Димов, отговорник за Хасково във ВиК.

Авария  Авария 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бавнев
Бавнев
09.12.2014 17:58 17:58

Той др.Бързев,чака да го сменят и не го е еня за водата.Ало,новия,който ще дойдеш,с Бързев и цялата му гвардия ..,ти си знаеш,а пък ако не знаеш,ще ти подскажем.Ако и това не направиш и теб ще издухаме.

да ама не
да ама не
09.12.2014 18:55 18:55

В Хасково от близо 12 години питейна вода няма.

Зрителя
Зрителя
10.12.2014 0:17 0:17

Те сега гледат кой как да бъде уволнен и с най много обезщетения, кой го интересува ВиК. Ще оставят дружеството в разпадащо се състояние след една година мързел, кражби и безидейност.

Back to top button