Спорт

„Хасково“ падна с 1:4 от „Литекс“ в калта на Ямача

МачФутболистите на „Хасково 2009“ загубиха последната си среща за календарната година от „Литекс“ (Ловеч) на Ямача с 1:4.

На разкаляния терен момчетата на старши треньора Емил Велев инкасираха по 2 попадения през всяко полувреме.
В 12-ата минута след голямо разбъркване Пламен Гълъбов чукна топката към вратата и арбитрите посочиха, че тя е преминала гол линията. Второто попадение дойде след 20 минути игра дело на Армандо Ваюши.

МачВтората част започна с два бързи гола за ловчанлии в 53 и 59 минута, вкарани от Уилмар Джордан.

Почетното попадение за „червено-белите“ дойде дълбоко в добавеното време на срещата след пробив на Коруджиев и добавка на Димитър Алексиев.

Срещата за „Хасково“ започнаха: Николай Банков, Костадин Ничев, Петьо Николов, Бейсим Бейсим, Мартин Райнов, Димитър Алексиев, Георги Коруджиев, Олег Шалаев, Майкъл Тевия, Вълчан Чанев, Дончо Атанасов.

След почивка в игра се появиха: Атанас Чепилов, Мариус Найденов и Джихад Кямил на мястото на Бейсим, Атанасов и Тевия.

Haskovo.info припомня, че през седмицата от ръководството на клуба поискаха отлагане на срещата заради наводнения терен, но от БФС решиха мача да се играе.

Мач  Мач 
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski fenove na HASKOVO!!!!
istinski fenove na HASKOVO!!!!
13.12.2014 17:14 17:14

SAMO HASKOVO nezavisimo ot vsi4ko!!!!!uspeshna podgotovka za otbora prez pauzata i uspeh prez novata godina v a-grupa do kraja i posle v b-grupa!!!zazdravete i obigraite otbora,dori i da izpadnem ,njama nishto i drugi sa izpadali,vagnoto e mom4etata da trupat opit i samo4uvstvie za vbadeshte?!!!HASKOVO trjabva da obigrae otbora nai-ve4e za b grupa i posle da se misli za eventualno vrashtane v a-grupa-mnogo po-silni ot sega?!!!samo HASKOVOOOOO!!!!!!!!!!!!

mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
13.12.2014 19:06 19:06

samo HASKOVOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button