Хасково

Спипаха трима за кражба на 4 каси бира в Хасково

ИлюстрацияТрима хасковлии са задържани за кражба, съобщават от полицията.

В съботния ден в 21 часа, познатите с подобните си прояви мъже срязали брезент на ремарке, прикачено към влекач „Рено“, паркиран в кв. „Орфей“ в Хасково и откраднали 4 каси с бира. След подадения сигнал мъжете на възраст 27, 29 и 19 г. са задържани, а част от пивото е открито и иззето. Образувано е досъдебно производство.

За кражба на мотофреза и меден казан съобщават от РУП-Димитровград. неизвестен извършител е проникнал в къща в село Черногорово през незаключената й врата.

22 000 къса цигари без бандерол иззеха свиленградските полицаи. Вчера на улица „Елин Пелин“ в Свиленград те са спрели за проверка бус „Рено“, шофиран от 39-годишен мъж от Ямбол. Колата, собственост на ямболско ЕООД е извършвала превоз на пътници по линията Ямбол – Свиленград. В багажното отделение на автомобила, проверяващите са намерили и иззели цигарите от различни марки без акцизен бандерол. В хода на проверката са установени и задържани до 24 часа мъж на 39 г. и жена – 45 г. от Свиленград, притежатели на безакцизните папироси.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button