Хасково

В „Левски“ с Коледно голямо междучасие

ТържествоУчениците от хасковското СОУ „Васил Левски“ имаха днес Коледно голямо междучасие.

Децата се събраха във фоайето с красиво украсената елха. Инициатор бе Антоанета Желязкова и най-малките – учениците от първи до четвърти клас, които подготвиха красиви костюми и се превърнаха в малки джуджета, снежанки и други приказни герои.

Към инициативата се присъедини и вокалната група „Слънце“, която след отличното представяне на благотворителния концерт за инвалидите в България, реши да поднесе като коледен поздрав към всички в училището своите песни „Рождество Христово“ и „Приятели“.

Коледното голямо междучасие даде старт на коледните тържества по класове. Учениците споделиха, че са подготвили скечове, песни, танци, викторини и много лакомства.

Вокалната група и нейният ръководител Нурица Калпакчиян пожелаха на всички весели празници и една много успешна 2015 г., която да превърне в реалност мечтите на малки и големи.

Тържество   Тържество
 Тържество  Тържество
 Тържество  Тържество
 Тържество  Тържество

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kichka
kichka
15.12.2014 16:49 16:49

basi na 6-tata snimka ima sigancheeee ujassss danno da aka

Въпрос
Въпрос
16.12.2014 10:48 10:48

Милено, колко пари пръсна за този фалшив дядо Коледа и за илхата, ма!

Анонимен
Анонимен
16.12.2014 10:57 10:57

Да-а-а, госпожата яко се е засилила да прави училището ОУ. Все малки деца е събрала. Не ви срам всички, които минахте през директорския пост. Опрапастихте училището, а и вземате хляба на хората. Последните две го управляваха със здрава ръка и с нос вирнат до небето. Уважаема, Михайлова – ти си директор сега. Доброволно дойде. Нали знаеш как е в частния бизнес – и тук трябва да си добър мениджър. Не да фучиш, че няма да правиш прием! Ще правиш всичко, което ти налага работата. Ти си сложи главата в торбата. Ще се научиш да защитаваш хората си, а не да им се пулиш.И ще си оправиш културата на комуникация. Нали видя какво се случи с предишната. Пък и с по-предишната! Това не ти е пост до живот.!!!!!!!!!!!!!!!

Овца
Овца
16.12.2014 14:09 14:09

Ни да не сме стадо овце. Ами тя и Петкова искаше под строй да ни води и на мероприятия и на почивка, пък на робота под чехъл. Ама не можеш да мачкаш хората, пък после да искаш да ти се усмихват и да те обичат. Ти не разбра ли вече Милено! Няма да стане по твоя начин.

Тато
Тато
16.12.2014 19:00 19:00

Тежко му на това училище с такъв директор. Не попара, ами батак ще се забърка при вас колеги. На живот го бяхте удари ли до сега. Ама от сега нататък ще видите за какво става дума! Селски манталитет със огромни претенции, но без да са подплатени с професионализъм. Тая директорка си мисли, че това е частната й фирма. Да, ама НЕ! Миленце, правилата са, за да се спазват! От всички – и от теб. А не твоите дружки да са изключение! Пък за останалите – каквото и колкото хляб остане! Такава е госпожата – толерира далаверджийките. Как пък всички най-некадърни и неграмотни са и дружки! Пък всички останали за нея са боклуци.

Ай-ай
Ай-ай
16.12.2014 19:04 19:04

Видяхме я тая какво представлява. Тежко ви с такава директорка. Нито думата и на място, нито шегите й. Пък колкото повече се сили в компания, толкова по-дебелашки и прости приказки ръси. Ама така се става директор – като си платиш. То тогава всеки, който някога е бил и за месец учител може да стане директор. Пък и пари да има разбира се! А какво може – никой не го интересува. Цвета на парите е добър при всички положения!

Back to top button