Хасково

Свлачище спря водата на 4 хасковски квартала

ИлюстрацияСвличане на земни маси и прекъсване на напорен водопровод към южна помпена станция наруши водоподаването към 4 хасковски квартала, съобщават от ВиК-Хасково.

Продължават възстановителните работи за отстраняване на аварията, която е в трудно достъпен район и голяма част от изкопните работи се извършва ръчно, което допълнително усложнява обстановката.

Нормалното водоподаване за кварталите: Хисаря, Младежки хълм, Македонски и Овчарски се очаква да бъде възстановено до сутринта на 17 декември.

Осигурени са 2 водоноски за квартал Хисаря, и една за детската градина.

Възстановено е водоподаването на селата Минерални бани, Татарево, Горно брястово, Долно брястово.

Съгласно предписания на РЗИ се препоръчва на жителите да не използват водата за пиене и приготвяне на храна до получаване на допълнителни указания.

Възстановено е водоподаването за селата, захранващи се от помпена станция „Момково“. Тук също се препоръчва водата още да не се използва за пиене.

Без вода остават: Вълче поле, Дъбовец, Георги Добрево, Йерусалимово и бежанския център в Пъстрогор. Осигурени са водоноски.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
lina
lina
16.12.2014 12:06 12:06

Zashto samo za Hisarq vodonoski, dr kvartali kakvo da pravqt, da se vmirisvat li? Tozi Barzev da si podava ostavkata sam

ivanova
ivanova
16.12.2014 13:45 13:45

Pulno bezymie!

Денц
Денц
16.12.2014 16:39 16:39

Мамка му, вече повече от седмица!!! В кв.Македонски пък от два дни няма капка вода,поне преди тва вечерта пускаха малко!! Ее стига вече де вмирисахме са аааа!!!! Българска му работа……

papa
papa
17.12.2014 6:32 6:32

да се включат всички които работят във ВиК не да ходят по банкети.Там има много работари най много отдел инкасо Борко и баща му .Този Борко и баща му са несменяеми и те кой ще дава съвети на Бързев.Трябва да си ходите вече всички….

zapoznat
zapoznat
17.12.2014 9:11 9:11

to da beha samo te dvamata…nikoi ne gi iska ve4e…ns banketa beha 2 masi…ne ostana….game over

Back to top button