Хасково

„Аида“ отпразнува втори рожден ден с още една благородна кауза

ПразникХасковският спортен клуб по художествена гимнастика „Аида“ отпразнува втори рожден ден на пищно тържество в салона на ОУ „Христо Смирненски“.

За втора поредна година ръководството, треньорите, състезателките и техните родители правят благороден жест към хора в нужда. Сега от „Аида“ събраха близо 900 лв. за Иван Стефанов и неговите три деца – 8-годишната Йоана, Павлина на 5 г. и Калоян на 3 г., които в началото на 2014 г. са останали без майка.

Председателят на УС на клуба Яна Михайлова заяви, че от клуба всеки месец ще събират средства и ще помагат на бащата в отглеждането на децата, които тази вечер гостуваха на празника на „Аида“ и получиха подаръци.

ПразникHaskovo.info припомня, че от клуба вече повече от година подкрепят Михаела Иванова от „Христо Смирненски“.

До сега гимнастичките от младия хасковски клуб спечелиха цели 88 медала, от които 16 златни, 18 сребърни и 49 бронзови. Момичетата се представиха с някои от най-добрите си изпълнения пред многобройната публика. Овациите обраха и шампионки от старозагорския клуб „Елит“. Всички бяха зарадвани с подаръци от Дядо Коледа и Снежанка, както и с голяма торта.

Отличните резултати на гимнастичките се дължат и на успешната работа на старши треньора Кремена Ангелова и нейните помощници: Полина Пенева, Валерия Дочева и Петя Стоева, както и на балетния педагог Тончо Тончев.

Сред официалните гости на събитието бяха шефката на спорта в община Хасково Дарина Панайотова и директорът на ОУ „Христо Смирненски“ Венко Точевски.

 

 Празник Празник 
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button