Хасково

Две хасковски училища влязоха в национален конкурс

Илюстрация„Стоп! Замисли се преди към цигара да посегнеш ти!“, така се нарича проектът на ОУ „Христо Смирненски“ в Хасково с ръководител Таня Денева, допуснат за участие в на Националния ученически конкурс „Проектът на нашия клас – за живот без тютюн“.

Организатор на 7-то издание е Министерството на здравеопазването, в партньорство с министерствата  на образованието, културата, младежта и спорта и Представителството на Европейската комисия у нас.

Другият проект, който отговаря на регламента, е „Обичам живота – не пуша“ на Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ с ръководител Пенка Георгиева.

57 проекта на ученици от 1-ви до 12-ти клас от цялата страна участват в конкурса, чиято цел е да покаже, че човешкият живот е по-здравословен, когато е без зависимост от тютюневите изделия. Официалното награждаване на победителите ще стане на 31 май 2015 г. – Световния ден без тютюн. Организаторите разчитат, че ще бъде намален високия процент на пушачите сред българските ученици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button