Хасково

Катастрофа задръсти международния път край Хасково

КатастрофаКатастрофа затрудни движението по международния път край Хасково следобед. Въпреки силния удар за късмет пострадали няма.

Форд с кърджалийска регистрация решил да прави обратен завой в средата на пътното платно, когато бил ударен от пътуващ към Свиленград автомобил с пловдивска регистрация.

Виновният шофьор призна, че не е трябвало да предприема маневрата, но в последния момент се сетил, че трябва да се върне обратно и след като се огледал, че няма коли, завил в обратна посока. Точно в този момент обаче се задал другия автомобил, чийто шофьор се опитал да избегне удара, но не успял. След сблъсъка пловдивската кола се озовала в канавката.

Участниците в инцидента заявиха, че близо половин час чакат органите на реда, а през това време преминаването през участъка остана затруднено.

 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nikolai
nikolai
23.12.2014 20:18 20:18

dae*a te mangali kabilski

Back to top button