Спорт

Диа Евтимова се класира за 1/4-финалите в Истанбул след страхотен обрат

Диа ЕвтимоваДиа Евтимова се класира за четвъртфиналите на турнира с награден фонд $10,000 в Истанбул (Турция), след като на старта се наложи с 6-1 6-1 над представителката на домакините Ясемин Ада Бору (без класиране), а в двубой от втори кръг надигра с 3-6 6-1 7-6(2) украинката Анна Шкудун (№512), съобщава TennisKafe.com.
 
Този успех донесе на хасковлийката две точки за световната ранглиста, а в спор за място на полуфиналите Диа ще се изправи срещу румънката Николета-Каталина Даскалу (№474).
 
Четвъртата ни ракета продължава напред и в състезанието на двойки, където заедно с представителката на домакините Мелис Сезер са поставени под №1 в основната схема. Българо-турското дуо почиваше на старта, след което двете се наложиха с 6-4 6-2 над Вивиан Хайзен и Дилара Юрткуран, а на полуфиналите ще срещнат хърватките Яна Фет и Адрияна Лекай.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button