Регион

Задигнаха 2800 лв. от 88-годишен в Ябълково

Полиция, архивЗа откраднати 2800 лв. от къща в село Ябълково е образувано досъдебно производство в димитровградската полиция.

Потърпевшият 88-годишен мъж разказал, че двама мъже дошли в дома му под предлог да закупят оборска тор. Незабелязано от собственика, единият се вмъкнал в дома му през незаключената врата и откраднал парите.

Домова кражба е регистрирана през изминалото денонощие. Неизвестен извършител е проникнал в жилище на ул. „Червена стена“ в Хасково след счупване патрона на вратата и е извършил кражба на 400 лв. и около 20 грама златни предмети.

Също за домова кражба съобщават от харманлийското управление. Начина на проникване в дом на улица „Неофит Рилски“ е чрез срязване на комарник на прозорец, откъдето са откраднати 700 лв.

5580 къса цигари без бандерол конфискуваха хасковските полицаи. В последния работен ден на миналата седмица, в 18,30 часа на пътя Хасково – Димитровград е спрян за проверка лек автомобил Фолксваген. В колата, шофирана от 67-годишна чирпанлийка с пътник 53-годишна нейна съгражданка са намерени и иззети с протокол цигарите от различни марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button