Хасково

Борислав Иглев напуска ББЦ, остава в парламента

Борислав ИглевЧетирима депутати от ББЦ: Стефан Кенов, Георги Ковачев, Христо Тодоров и хасковлията Борислав Иглев подадоха оставки като членове на партията и от всички заемани от тях длъжности, съобщават от пресцентъра й.

Те остават неразделна част от парламентарната група Български демократичен център. Четиримата си тръгват от ББЦ доброволно.

Тодоров и Иглев са автори на декларацията, с която депутатите обявяват мотивите за действията си. Сред тях са: невъзможността да изпълнят ангажимента си към избирателите заради Николай Бареков, който представял собственото си, често променящо се мнение, като тяхна позиция, упражняван натиск върху народните представители, липсата на разграничаване на нивата в политиката и отношенията с партньорите.

„Заявяваме готовността си да помогнем на колегите си от ББЦ да решат вътрешните проблеми на партията, но смятаме за редно да обявим ясно нашата позиция пред българските граждани.

Оставаме неразделна част от парламентарната група на Български демократичен център, като държим на ангажиментите си към нашите избиратели и хората, с които сме работили. Убедени сме, че БДЦ е единствената парламентарна група, която отстоява истински ценностите на либерализма. Нека структурите на ББЦ знаят, че идеите, които ни свързват са живи и ни предстои обща битка в отстояване на правото на по-добър живот на българските граждани, на правилата и почтеността в политиката“, се казва още в декларацията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ганка
Ганка
29.12.2014 13:15 13:15

Да не е пристанал на Анчето този дребен продажник?

yudlag
yudlag
29.12.2014 16:03 16:03

парички, мила, паричкитеееее

yudlag
yudlag
29.12.2014 16:04 16:04

заради тях е….

roko
roko
29.12.2014 16:35 16:35

много знаете за какво е,много сте компетентни всички.Все едно Барека е стока.Защо да не го напусне?Кои знае как го е завъртял

Анонимен
Анонимен
30.12.2014 9:14 9:14

Завъртял го е на хея си тоя смотан помак,тъп галош,вънка от НС,всичките до един…!

Back to top button