Спорт

„Хасково“ привлича вратаря Акалски, ЦСКА иска Лозев и Еуженио

ИлюстрацияФутболният „Хасково 2009“ вече договори вратаря Кирил Акалски, съобщи за Haskovo.info изпълнителният директор Тихомир Петков.

Стражът е играл за отборите на „Марица“ (Пловдив), „Локомотив“ (Пловдив) и „Левски“ (София), „Берое“ (Стара Загора), а до сега бе в „Черно море“ (Варна). Договорът с Акалски се очаква да бъде подписан след Нова година.

От клуба признаха и за интерес към младите играчи: Деян Лозев, Педро Еужение и Димитър Алексиев, като най-настоятелни са от ЦСКА и „Локомотив“ (София).

Както Haskovo.info писа подготовката на „Хасково“ започва на 15 януари, като няколко дни по-късно тимът заминава за лагер в Сандански. След него се планира и такъв в Турция.

Вече има уредени и няколко контроли: Локомотив (Сф) на 22 януари, Пирин (Благоевград) на 27 януари, като ще има и проверка с „Ботев“ (Гълъбово).

Тихомир Петков заяви, че си пожелава 2015-а да е по-успешна за футбола, а на феновете желае много здраве и щастие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo,istinski fenove na HASKO
mnogo,istinski fenove na HASKO
30.12.2014 14:49 14:49

haide HASKOVO,prodalgavaite da se podsilvate s ka4estveni i opitni igra4i na vsi4ki postove-nai-ve4e v napadenie!!!neka otbora da se zazdravi,obigrae i napravi nugnata dobra podgotovka za doigravaneto na sezona v a-grupa,a i za b-grupa?!!!ne razprodavaite nashite talantlivi,dobri futbolisti,koito sa ot nasheta shkola,a i vaobshte dobrite ni ika4estveni futbolisti,kato PEDRO EUGENIO,ima i drugi kato nego v otbora?!!!ako tolkova mnogo gi iskat ot kadeto i da e,to im slogete seriozni transferni sumi,a ne gi davaite prosto taka -eftino,zashtoto sa ka4estveni,talantlivi i mladi,a i otgore na vsi4ko sa ot nasheta HASKOVSKA shkola i vinagi sa se razdavali i shte se razdavat kato za posledno,nezavisimo kade -v a-grupa ili v b-grupa?!!!te sa i shte badat jadroto i oblika na otbora v a-grupa ,a i v b-grupa?!! S tezi mom4eta trjabva da se izgradi za vbadeshte silen otbor i perespektiven otbor za b-grupa s tendencija otbora na HASKOVO da se zavarne mnogo skoro v a-grupa?!!njama nevazmogni neshta,otbora na HASKOVO moge pak da se zavarne v a-grupa,no s druga politika,s natrupan opit,sas sponsori,namirane na ka4estveni igra4i i nai-ve4e to4no tezi mladi i talantlivi futbolisti,koito ima HASKOVO i za koito mogat da si me4tajat dosta po-solidni otbori ot nashijat?!!!neka rakovodstvoto da zapazi i nadgradi otbora ,za da bade oshte po-silen i da se bori do poslednijat shans za ostavane v a-grupa,ili silen i perespektiven otbor za b-grupa s tendencija za vrashtane v a-grupa?!!!neka vsi4ki ,koito obi4ame HASKOVO da pomagame i poddargame otbora ni!!!!samo ako sme edinni vsi4ki ,togava za otbora na HASKOVO shte doidat po-dobri dni?!!!neka badem zaedno i edinni-rakovodstvo,otbor,fenove,obshtina-vsi4ki istinski HASKOVLII,vsi4ki koito milejat i obi4at nashijat otbor HASKOVO!!!!!samo HASKOVOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ултра
ултра
30.12.2014 16:19 16:19

Фекалски… поредния смешник след Бамзито Пейков… Да си залагат на Банков и Данчев и това е!!! Хубаво е, за момчетата, че ги искат – все пак си е нужно развитие на потенциала, лошото е, че няма да намерят равностойни играчи… Хубаво, че Кокала им търси играчи, че пак щяха да насъберат цяла пейка резерви и свободни агенти, неиграли половин-една година!

Бранимиров
Бранимиров
31.12.2014 10:49 10:49

На всички приятели на футбола и тези,които малко разбират от тази игра е ясно,че нямаме отбор за А група. За да има какъвто и да е спорт трябват пари, а такива в Хасково явно няма или ако има,то хората не ги дават.Пари се дават когато си набележиш определена цел и я преследваш.Развиваш детско-юношеска школа,няколко игрища и т.н.То сега няма треньори на подрастващите.Може ли треньор да е човек,който не играл футбол,не знае топката от кой край се рита,станал такъв благодарение на баща,който е бил едно време приятел с шефа на ВИФ.Така ще си карат до старини и изобщо не им пука.А,пък Вие се тормозите и плюеете.

Back to top button