Спорт

Гонят сестри Стоеви от залата. Бойчинов: Могат да идват

Сестри СтоевиНа редакционната поща на Haskovo.info се почули писмо, че вчера вечерта от залата по бадминтон са били изгонени сестрите Стоеви, европейски шампионки за девойки, които са си в Хасково за празниците и които вече били тренирали там предните два дни.

В писмото се казва, че двете били изгонени с обяснението, че това е решение на управителния съвет, а с тях били помолени да напуснат и братът и сестрата Палабойкови.

Тогава в залата е имало три свободни корта и не са пречели на никого. В същото време президентът на клуба Пейо Бойчинов е тренирал с друг спортист, който не е от хасковския клуб, се казва още в писмото.

Потърсен за коментар Бойчинов заяви, че действително снощи сестри Стоеви са дошли в залата по бадминтон с други състезатели, но в часа определен за тренировки за любители. „В този час ние не водим занимания и със състезателите на нашия клуб. Казах им, че часът е за любители и не могат винаги да идват в него. Това не е решение на управителния съвет“, допълни Пейо Бойчинов.

Все пак по-късно президентът се обадил и е признал, че е сгрешил и че сестрите могат да идват да тренират.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
korenjak HASKOVLIJA
korenjak HASKOVLIJA
30.12.2014 17:04 17:04

taka e ,nishto novo v esnafskoto,tapo HASKOVO!!!tuka vinagi nishto i nikogo ne se e cenjalo?!!taka e i v sporta-primeri mnogo-osven sestri STOEVI,GRIGOR DIMITROV i v drugi sportove, a i po princip v razli4ni oblasti ot givota-kulturata i t. n. ne se cenjat talantlivite ,mogeshti,dokazani i uspeli HASKOVLII,zashtoto misleneto i mantaliteta za sagalenie sa takiva tuk v HASKOVO?!!!interesno v drugi naokolo nas dori i po-malki grad4eta tova ne e taka,tai kato horata si zashtitavat,uvagavat i cenjat sobstvenite si sagragdani i ne davat da se 4ue losha duma za tjah?!!to4no za tova nikoga nishto stoinostno i hubavo v kojato i da e oblast i sfera ot givota ne se e slu4valo tuk v HASKOVO za dalgo vreme?!!!zatova i ni podigravat ot drugi gradove ,4e sme kauni,zashtoto misleneto tuka e takova-prostotija do shija??!!!

мечерин,ов
мечерин,ов
30.12.2014 18:14 18:14

всички Бойчинови са такива смешници ,тъпи влечуги интересчии,

dpas
dpas
30.12.2014 21:21 21:21

nauchi se da pishesh predi da komentirash !

eosl
eosl
30.12.2014 21:57 21:57

Да се отчета и аз по интересната тема
бих казал че преди години когато въпросните сестри и родители започнаха да се отричат в не малко вестници и медии от клуба и града Хасково тогава явно не е било толкова интересно поради факта че не сте ги чували дори кои са.Ако се поровите малко в историята може да научите доста интересни неща. Аз евала мога да кажа на техните успехи но като един бивш спортист мога да ви кажа че с тяхното държание и изказвания никой няма да се гордее защото ако бяха наистина толкова елитни спортисти те никога нямаше да върнат и да търсят отношение и внимание от този клуб защото със сигурност не са си тръгнали с достойнство и дори не са казали благодаря. Весели празници 🙂

Back to top button