Хасково

РЗИ: Водата в Хасковско вече е годна за пиене

РЗИ, архивВодата във всички населени места, които бяха засегнати от последните наводнения, вече е годна за питейно-битови нужди от днес, 30 декември, съобщават от ВиК-Хасково, позовавайки се на РЗИ.
 
Става въпрос за последно възстановеното водоподаване на селата Минерални бани, Татарево, Горно брястово и Долно брястово.
 
В районите Харманли и Любимец това са: Браница, Изворово, Черепово, Дрипчево, Васково, Оряхово, както и за общо 19-те населени места от 3 общини, захранващи се от помпена станция „Момково“. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мразовитов
Мразовитов
31.12.2014 8:44 8:44

Бързев,още ли си там?На Чонкова брата Ви е приготвил шаечно рае облекло за следващите няколко години и заедно през следствието,разбирай ареста ,съда и директно в панделата за комунисти-разбойници.За Вас трябва да направят ново Белене,защото съсипахте докрай държавата.Да не си забравиш вазелина.

Топловитов
Топловитов
31.12.2014 23:10 23:10

Еѝ,тоя „Мразовитов“се отчая вече.Абе гербаджиите,хайде слагайте го вече за шеф на ВиК-Хасково,че човекьт се побьрка да хейти по тоя Бьрзев.Хайде,белким с него Вейкато цьфне и вьрже.

Back to top button