Спорт

Хасковските хандбалистки силни на турнира в Гърция

ТурнирХасковските хандбалистки изиграха силни мачове на международния турнир в Александруполис, Гърция и заслужено се поздравиха с третото място.

Президентът на клуба Марияна Стаматова и треньорът Ирина Миладинова заведоха 11 девойки старша възраст, които имаха за конкуренция още два тима от Габрово и 6 от Гърция.

В първата фаза на турнира отборите бяха разделени в 3 групи по 3 тима, като в своята хасковлийки записаха две победи, включително и над домакините с гол разлика. Така „Хасково“ стигна до битката за призовите места, където отстъпи, като загубата от Драма бе драматична – само с 2 гола, а гъркините останаха втори след габровки.

Хандбалистките се прибраха тази вечер в Хасково, като Миладинова заяви за Haskovo.info, че е доволна от играта още повече, че момичетата за пръв път се изправиха срещу чужди отбори и се представиха добре.

Подготовката на хасковлийки за новия полусезон започва на 5 януари.

 

Турнир  Турнир 
 Турнир  Турнир

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
HASKOVLII
HASKOVLII
31.12.2014 11:55 11:55

bravo momi4eta,samo HASKOVO!!!

Back to top button