Хасково

6 сантиметра сняг в Хасково: катастрофи, закъсали коли и задръствания

Сняг6 сантиметра снежна покривка в Хасково предизвика хаос по улиците на града.

Читатели на Haskovo.info алармираха за верижна катастрофа по една от стръмните улици от „Бадема“, където заради заледения и заснежен път са се нанизали една в друга десетина коли.

Въпреки по-малката снежна покривка, катастрофа стана и на Панорамния път в Димитровград.

В областния град има закъсали коли, основно по стръмните улици, които още не са почистени, това доведе и до задръствания.

Шефът на ОП „Екопрогрес“ Костадин Сарджев заяви, че от предприятието разполагат с 8 снегопочистващи машини. Те обхождат главните булеварди в Хасково и ги посипват със сол. Очакванията са снегът да спре във вечерните часове.

Припомняме, че Хасково остана без снегопочистваща фирма и за това тази функция се изпълнява от „Екопрогрес“.

От Областно пътно управление съобщиха, че техниката им работи по заснежените пътища в региона. За сега няма затворени за движение участъци. Най-много сняг има в Ивайловградско – 20 сантиметра.

Сняг  Сняг 
 Сняг  Сняг


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
qnci
qnci
31.12.2014 17:54 17:54

в ж.к. Куба не е минал нито един снегорин може ли такова нещо ул.кири и методйй не се чисти

Орфей
Орфей
31.12.2014 18:11 18:11

Един снегорин мина в 15,20 по Васил Левски и от там до сега нищо не е минавало.Каде ги видя почистените булеварди Сарджев не ми е ясно като в 17,20 минах по-Раковска и беше АД. Но все пак това е ХАСКОВО ЕВРОПЕЙСКИ град от СЕЛСКИ происход.

Орфей 2
Орфей 2
31.12.2014 18:57 18:57

Екопрогрес се спрявиха добре миналата година. МНОГО по добре от предишни години когато снегопочистването беше дадено на частна фирма. В момента има много силен вятър и навявания може би това е причината за не добре почистените улици.
Голяма част от шофьорите ПАК са „изненадани“ от зимата.

Брррр
Брррр
31.12.2014 19:43 19:43

Целия проблем днес в града беше от неподготвени шофьори с неподготвени автомобили…
Не че не можеше да е по добре почистено де! Или поне на стръмните места да беше хвърлена луга още в началото на снеговалежа.

Стоян
Стоян
01.01.2015 14:36 14:36

Падна 5 санта сняг и се очистихте по улиците катастрофи и задръствания…. Купувайте гуми бе глупаци, кой ще ви чисти 5 санта сняг бе селяни? Продавайте колите и без това не можете да карате малоумници…

Back to top button