Хасково

Троен празник в залата на „Рона“

РонаПовечето от танцьорите на хасковския балет „Рона“ се събраха на 3 януари за пръв път през 2015 г. в репетиционната зала.

РонаНастроението бе приповдигнато, защото днес рожден ден празнува хореографът на балета Милена Налбантова. Тя пък бе изненадана приятно от появата на Дарина Колева, бивша балерина в „Рона“, а сега живееща в Хюстън и работеща като адвокат в една от най-големите щатски кантори. Колева е в Хасково за празниците и посети залата за да поздрави Налбантова.

РонаОтделно, стартираха майсторските класове на Галина Маджарова. Както Haskovo.info писа тя е треньор и хореограф в три федерации: по художествена, естетическа гимнастика и акробатика.

Заниманията ще се провеждат до 7 януари в залата на балета в читалище „Заря“. Маджарова ще работи върху еластичността, баланса, въртеливостта и отскокливостта на танцьорите.

Маджарова е управител и хореограф на ТШ „Ди Енд Джи“-Бургас, като няколко балерини от школата й също ще пристигнат в Хасково.

 

 Рона  Рона
 Рона  Рона

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Обручище
Обручище
07.01.2015 9:19 9:19

Ако не ме лъжи паметта тая Милена на времето въртеше задни части по морето с един резак.

мира
мира
07.01.2015 16:48 16:48

Това е най- страхотната госпожа. А вие какво ли сте въртели? И като толкова знаете кажете си името и потвърдете с факти,ако толкова ви лъжи паметта.

Back to top button