Регион

14 танцьори с концерт и сертификати от Диляна Никифорова

Балет14-те танцьори, които участваха в майсторския клас по класически балет на примата Диляна Никифорова, изнесоха днес концерт.

БалетТалантите демонстрираха наученото през последните три дни и обраха овациите на публиката в залата на денс център „Галаксико“.

Те се представиха с вариации от „Лешникотрошачката“, „Дон Кихот“, „Зле опазеното момиче“, „Лебедово езеро“, „Шехерезада“, „Баядерка“ и „Спящата красавица“.

БалетВ началото и в края на концерта пък с танцьорите излезе и Никифорова, която във вторник заминава на турне с Виенския валсов оркестър във Финландия.

В края Никифорова получи подаръци от директора на ОП „Детски и младежки център“ Радка Тодорова, хореографа на „Галаксико“ Тихомир Митев и много цветя от децата.

Всички танцьори заслужиха сертификати за успешно преминатия семинар с българската прима, която за втора поредна година гостува в Димитровград и се ангажира, че при нова покана, ще води нов майсторски клас.

 

Балет  Балет 
 Балет  Балет
 Балет  Балет
 Балет  Балет
 Балет  Балет
 Балет  Балет
 Балет  Балет
 Балет  Балет
 Балет  Балет

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Nebojsa Slavkovic
Nebojsa Slavkovic
04.01.2015 21:53 21:53

Sve cetitke na ostvarenim rezultatima u 2014.god. dens centru Galaksiko i Tihomiru Mitevu,i jos vise uspeha u 2015.godini. Dens Centar Galaksiko je ostvario i odlican rezultat na Serbian International Dance Festivalu, u Vrnjackoj Banji u Srbiji i osvojio najvise medalja na festivalu na kome je ucestvovalo preko 40 klubova.Pozdrav.www.laluna.rs, http://www.festival.rs

Back to top button