Хасково

Закопчаха трима тийнейджъри за кражба на гуми в Хасково

Полиция, архив19-годишен и двама 17-годишни са задържани за кражба, съобщават от полицията. На 2 януари в 3,40 часа тримата са свалили гумите на лек автомобил Пежо, паркиран на улица „Ген. Кацаров“ в Хасково.

След като ги натоварили в лекия си автомобил Фолксваген били засечени на улица „Оборище“ от автопатрули на полицейското управление.

В багажника на колата им са намерени демонтираните 4 гуми с джанти. В хода на работата е установено, че тримата са откраднали и още 4 гуми с джанти от лек автомобил Опел Астра, паркиран на улица „Пролет“ в областния град. Образувано е досъдебно производство.

Осем мъже от Любимец са задържани за кражба на 23,800 кг. меден проводник. На 2 януари около 18 часа патрул от ООРЖТ-Стара Загора, охраняващ магистрален кабел, положен успоредно по старото жп трасе Любимец – Свиленград е забелязал движещ се без светлини лек автомобил Опел Астра. Поискано е съдействие от полицейски служители на Любимец, които задържали мъжете на възраст от 21 до 40 г., шестима от които познати на органите на реда с подобните си прояви.

В багажника на колата са намерени отделени от изолацията медни парчета с различна дължина от магистрален кабел, за които мъжете признават, че са изкопали и нарязали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button