Спорт

„Хасково“ завърши селекцията с нападател от ЦСКА

ИлюстрацияФутболният „Хасково 2009“ на 99% вече е готов със селекцията за пролетния дял на първенството в „А“ група, съобщи за Haskovo.info изпълнителният директор на клуба Тихомир Петков.
 
Днес бе уредено преминаването на нападателя от ЦСКА Григор Долапчиев в Хасково. Тимът се подсилва още с лявото крило от „Литекс“ Иван Горанов и централният защитник от „Лудогорец“ Тейнур Марем. По-рано бе привлечен и стражът Кирил Акалски. Отборът ще подсили и 21-годишният нападател Велислав Тодоров, който 6 г. е живял в Испания и е тренирал в школата на „Барселона“.
 
На 8 състезатели договорите с клуба са изтекли и няма да бъдат подновени, сред тях са: Атанас Чипилов, Дончо Атанасов, Олег Шалаев, Майкъл Тевия, Емил Данчев. Хасковлията Красимир Георгиев пък ще е новият масажист на отбора.
 
„Хасково“ започва подготовка на 15 януари, предвидени са лагери в Сандански и Анталия и контроли с „Локомотив“ (София), „Пирин“ (Благоевград) и „Ботев“ (Гълъбово). 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай Недял
Бай Недял
08.01.2015 23:50 23:50

Вие луди ли сте ?

ISTINSKI,MNOGO FENOVE NA HASKO
ISTINSKI,MNOGO FENOVE NA HASKO
09.01.2015 14:21 14:21

HASKOVO SHTE IGRAE OSVOBODENO DO POSLEDNIJAT SHANS ZA OSTAVANE V A-GRUPA?!!AKO E PISANO SHTE OSTANEM,AKO LI NE OTBORA SHTE BADE GOTOV

ISTINSKI MNOGO FENOVE NA HASKO
ISTINSKI MNOGO FENOVE NA HASKO
10.01.2015 1:51 1:51

SAMO HASKOVOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!

Back to top button