Хасково

Нова партия на младите стъпва в Хасково

ПартияНовата либерална политическа партия Движение за европейско обединение и солидарност (ДЕОС) бе представена днес в Хасково.

В срещата участва Емил Георгиев, член на Управителния съвет на ДЕОС и млади хора от областния град, сред които бяха завършилият философия в университета в Лайпциг Иван Господинов, студентът в СУ „Св. Климент Охридски“ Марин Коджаиванов и следващият психология в Англия Кольо Колев.

ПартияДЕОС е създадена от участници в протестите срещу кабинета „Орешарски“ и е учредена на 9 март 2014 г. в София.

Целта на днешната среща бе да се създаде структура и в Хасково. Такива вече има във Велико Търново, Русе и Варна.
Георгиев обясни, че партията е отворена основно към младите и активни хора.

„Не можем да стоим безучастни встрани. Ако искаме промяна трябва да се обединим и действаме по правилата на политическата игра. Според нас само така може да дойде промяната. Искаме правилата да се спазват от всички. В държавата има необходимост от повече качество в образованието. Ще работим да освободим бизнеса от прекомерната тежест“, заяви Георгиев, който по професия е адвокат.

От ДЕОС заявиха, че ще участват на местните избори и за сега целта е вкарване на представители в общинските съвети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
илиян
илиян
11.01.2015 0:23 0:23

Значи айде моля евроориентираните да заминават на гурбет в чужбината толкова като им харесва….смешни ставате не мислите ли … Сигурно и децата вече осъзнават че Европа не е за българите и няма как да е. Не можеш да вкараш сумати народности в нов модеред ссср и да им кажеш да живеят под един калъп и да имат едни и същи европедераски ценности !

да ама не
да ама не
11.01.2015 9:36 9:36

Напълно съм съгласна с по-горния коментар.
Аман от продажници,политически проститутки и „европейски ориентирани“!

една българка
една българка
11.01.2015 19:12 19:12

Как да са ориентирани младите хора?Какъв пример да вземат от българските политици?Защо веднага ги оплювате?Направете Вие нещо,като сте такива разбирачи.Да ама не! Дай им на некадърниците да чакат някой да ги оправи, само да мрънкат и плюят.Ето затова няма никога да се оправим.Вярно ,че много ни лъгаха старите муцуни,но нека не им даваме повече шанс да го правят отново.Бъдещето е на образованите и интелигентни млади хора.Нека се върнат в България и работят за децата си , за нашите и вашите деца.Пожелавам им успех!

Анонимен
Анонимен
11.01.2015 19:49 19:49

Алоо българката,образования и интелигентния знае ли какво е МОТИКА,знае ли какво е крава ааъ.Щото съм сигурен че и ти не знаеш-фашкия с фашкията ти…

Един Цветан
Един Цветан
11.01.2015 22:27 22:27

И тез горките са създадени от либералстващите НПО. Може и да подлъжат някой и друг и токувиж нарредени и те за баницата.Не съм прочел нищо за идеологията им, нито пък кауза имат ли. Но щом Емил Георгиев ще им е бащица намирисват ми на нагаждачи към силните на деня.

БАЙ ВИ ГАНЯ
БАЙ ВИ ГАНЯ
12.01.2015 11:16 11:16

и едните и другите са маскари….просто поредните мераклии да лапнат от баницата…..ах тази сладка дума ВЛАСТ…..

boko tikvata
boko tikvata
12.01.2015 12:28 12:28

zaradi liberalite i tqhnata labilna politika sme na tozi hal

една българка
една българка
12.01.2015 13:51 13:51

Фашкия е баба ти. Не е задължително да копаеш .Има всякаква работа и всеки трябва да работи това за което е учил и от което разбира.На теб май ти се иска другите да копаят и да гледат кравите.Разбира се ,няма нищо лошо в работата.Аз си харесвам работата и работя това за което съм учила.Ти повече работи и по-малко досаждай по форумите.Хубав ден!

Back to top button