Хасково

Арестуваха двама пияни шофьори на общо 5.45 промила

Илюстрация2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани през денонощието, съобщават от полицията.

Първото е в димитровградската полиция срещу 59-годишен мъж от града, заловен от униформените полицаи да шофира колата си с 2,06 промила.

За същото нарушение в хасковския арест е 30-годишен хасковлия, хванат от автопатрула да шофира с 3,39 промила алкохол. Двамата водачи са задържани до 24 часа.

3800 къса цигари без бандерол иззеха свиленградските полицаи. Вчера съвместно със служители на митническо бюро – „Капитан Андреево“ те са извършени проверки на двама пешеходци. В багажа на 22-годишен жител на кърджалийското село Бойно са намерени 1600 къса от общото количество, а в куфарите на 36-годишна хасковлийка – останалите 2200 къса безакцизни цигари. На двамата са съставени актове.

Трима мъже са задържани за кражба на кабел. Двамата симеоновградчани на 22 и 18 г. (познати на органите на реда) и 18-годишно момче от сливенското село Котел са откраднали вчера медни проводници от 3 междустълбия в харманлийското село Изворово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сливенското село Котел
сливенското село Котел
13.01.2015 14:51 14:51

ГРАД

Back to top button