Хасково

Пиян разбрал, че е с отрязан пръст при наздравица

БолницаМъртво пиян мъж е бил приет снощи в ортопедично отделение при МБАЛ „Хасково“ с отрязан пръст на лявата ръка, потвърдиха от отделението.

Чак на сутринта е бил намерен отрязаният пръст, който бил донесен в болницата. Неговото зашиване обаче вече е невъзможно.

Днес в ранния следобед в отделението бяха и полицаи, които снеха обяснения от пострадалия.

Болница40-годишният Ицо беше придружен в отделението от своя приятел Валентин, който разказа за Haskovo.info версията си за случилото се.

„Започнахме да пием в апартамента на Ицо. Изпихме голямо количество алкохол. По едно време аз отидох до магазина и като се върнах го намерих проснат на стълбите“, обясни Валентин.

Той прибрал приятеля си в апартамента и в първия момент не забелязал, че е наранен. „Когато си вдигнахме наздравица видях, че един от пръстите му е отрязан. Питах го какво е станало, но той не можа да ми обясни и отидохме до болницата“, допълни Валентин.

След като Ицо даде обяснения, той остана в отделението, а униформените отведоха Валентин в полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гарван
Гарван
14.01.2015 19:13 19:13

Как може такова нещо?Та те специалистите в отделението начело с Митьо Миндилев щяха да го зашият и да вземат пачката с пари.Явно бъркате отделенията или болницата,да не би да е в друго градче.

пупи
пупи
24.01.2015 20:32 20:32

Абе боклук ако имаш проблем с др.Петков поне кажи какъв ти е дерта,не си прави проветрение на устата.Аман от простаци като тебе дето само лаят.

Back to top button