Регион

Мними купувачи на каруца задигнаха куфар с 15 бона от възрастно семейство

Полиция, архивВчера следобед в харманлийската полиция е получен сигнал за кражба от къща в село Черепово.

Съобщението е получено от 56-годишен мъж, който заявил пред разследващите, че трима мъже са посетили дома на родителите му (баща на 82 и майка на 85 г.) под предлог да закупят каруца. В разговор с тях, непознатите поискали да им „развалят“ едри банкноти.

Докато бабата извършвала одребняването с единия посетител, другият извел дядото от дома им уж, за да разгледат каруцата. След като си ги изпратили, собствениците установили, че им липсва куфар, в който имало над 15 000 лв.

Образувано е досъдебно производство по чл. 194 от НК. Работата по случая продължава.

За домова кражба съобщават и от хасковското управление. След счупване патрон на входна врата е проникнато в жилище на булевард „Илинден“, откъдето са откраднати 1500 лв., 200 евро и около 150 грама златни накити.

Последната извършена кражба за денонощието е от хранителен магазин на улица „Емилиян Станев“ в Димитровград. Сигналът е подаден от СОТ. Неизвестен извършител е проникнал в бакалията и е откраднал документи и 20 лева на монети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button