Хасково

Катастрофа с хасковски автобус в Сърбия

Себахтин Исмаил13 българи са пострадали при катастрофа на хасковски автобус в Сърбия, съобщават сръбските медии.

Става въпрос за автобус на „Арда тур“. Собственикът на фирмата Себахтин Исмаил е на мястото на инцидента. Той заяви за Haskovo.info, че пострадалите всъщност са четирима. По-сериозно е ранен вторият шофьор, който е с фрактура на таза и е настанен в болница.

Катастрофата е станала тази нощ в 0.30 часа българско време. Инцидентът се случил недалеч от Бачка Топола в Сърбия.

Българският автобус, пътуващ по магистралата Нови Сад към граничния пункт с Унгария Хоргош, е загубил контрол и е паднал в канавката, но не се е преобърнал. Пътниците са спели и пострадалите са се ударили в седалките.

По думите на Исмаил пътниците са продължили пътуването си към Виена и Прага.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аз
аз
15.01.2015 16:31 16:31

МНОГО ЗАЧЕСТИХА СЛУЧАИТЕ В ТАЗИ ФИРМА И МИНАЛАТА СЕДМИЦА Е ИМАЛО ИНЦИДЕНТ В АТИНА НО НИКЪДЕ НЕ СЕ КОМЕНТИРА,ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА ГАРАНТИРА БЕЗОПАСНО ПЪТУВАНЕ ТАЗИ ФИРМА В ЛИЦЕТО НА СЕ*АХТИН ИСМАИЛ

Amena
Amena
15.01.2015 17:22 17:22

Аз от години не пътувам с тази фирма. Шофьорите й са потенциални убийци на пътя – карат много бързо, минават на червено в градовете и предприемат опасни изпреварвания. Последно това лято се случих да пътувам след техен автобус, който за малко не размаза челно лек автомобил на силно натоварения път около Приморско след изпреварване на завой.

111
111
15.01.2015 17:23 17:23

Заледен път, дрън-дрън, когато шофьора е на място, баш този участък няма как да стане нещо. Не е за вярване тази фирма.

hristov
hristov
15.01.2015 18:03 18:03

liatototo patuvah s edin tiahen avtobus za sofia koito patuva po liniata haskovo sofia garcia sled tova Neoplan priaten avtobus ama chofiorat mu ne prestana da govori po telefona mai beche edno vreme v snejanka druga haskovska firma niakolko zabelejki mu napravih no ne vze i ot duma triabvache da mu smachkam fasona ama zachtoli kato sa v racete na dahliite tezi firmi i tezi linii taka chte e kakvo stana s GEORG SARNELA SNEJANKA POLI mai se stopiha spriamo depesarskite otklonenia.

Анонимен
Анонимен
15.01.2015 22:23 22:23

наглостта на собственика е порочна, последната мода е сам да определя кои к*рсове кога да пътуват. обслужването меко казано е под критика, но затова служителите надали са главните виновници. на вниманието на контролните органи, автобусите на АТ доста често шофират с превишена скорост, което сочи и причините за всичко случващо се. Крайно време е комиксовият герой да поеме вината – най-лесно е да си измиваш ръцете със служителите си, на които често и не плащаш…

AZ
AZ
16.01.2015 18:58 18:58

Икономическата полиция като разследва фирмата,да се разрови.Има какво да открие

Back to top button