Спорт

„Хасково“ стартира подготовка със 7 нови футболисти

ФутболФутболният „Хасково 2009“ стартира днес подготовката си за пролетния дял от първенството със 7 нови попълнения.

ФутболТова са: двамата вратари Кирил Акалски, Едуард Мичикян, защитниците Тейнур Марем, Тихомир Трифонов, полузащитникът Димитър Андонов и нападателите Велислав Тодоров, Григор Долапчиев.

На 19 януари отборът се качва на Сандански за първия си лагер. За сега сигурните съперници за контроли там са „Локомотив“ (София) и „Пирин“ (Благоевград). Предстои и лагер в Турция, където „червено-белите“ ще имат проверки с грузински, руски и казахстански отбори.

ФутболСтарши треньорът Емил Велев заяви, че се чувства добре в Хасково, където има създадени условия за работа. Изпълнителният директор Тихомир Петков каза, че клубът е финансово подсигурен и всички заплати са изплатени.

До първия официален мач с „Левски“ на 22 февруари може да бъде привлечен още един ляв полузащитник.

Подготовка с „Хасково 2009“ започнаха: вратарите: Николай Банков, Кирил Акалски, Едуард Мичикян, защитниците: Педро Еуженио, Кирчо Крумов, Иван Скерлев, Бейсим Бейсим, Атанас Кръстев, Тейнур Марем, Тихомир Трифонов, полузащитниците: Вълчан Чанев, Митко Плахов, Владислав Узунов, Мариус Найденов, Георги Коруджиев, Мартин Райнов, Деян Лозев, Димитър Андонов, нападателите: Димитър Алексиев, Велислав Тодоров, Григор Долапчиев, и юношите Петьо Николов, Юсеин Сабри.

Футбол  Футбол 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski i mnogo fenove na HAS
istinski i mnogo fenove na HAS
15.01.2015 21:08 21:08

Neka sega mladite da pokagat mnogo strav i has za igra,da pokagat barzina i agresija?!!vazmogno e sega dori otbora da e dosta po-silen ot predi,zashtoto novite,a i starite mom4eta shte se dokazvat vav vseki ma4,shte igrajat osvobodeno i s pomoshta na po-opitnite shte igrajat sas samo4uvstvie?!!A i da ne zabravjame ,4e EMIL VELEV -KOKALA shte gi NADAHVA oshte pove4e-toi e motivator,a tova e mnogo nugno na otbora do kraja na sezona?!!Sega otbora shte e edin ot nai-mladite v a-grupa,no v sahtoto vreme s dosta ka4estveni i talantlivi futbolisti,koito shte igrajat na predela na vazmognosttite si vav vseki ma4 kato za posledno,kato na final,pak kakvoto stane nakraja?!!Dori i shansovete da sa minimalni,trjabva da se igrae do poslednijat vazmogen shans,pak ako izpadnem,to shte imame obigran i silen otbor za b-grupa,kato po-goljama 4ast ot otbora shte e grabnaka i shte se nadgragda za vbadeshte,s tendencija za vrashtaneto na HASKOVO pak v a-grupa,koeto ne e nevazmogno?!!uspeh mom4eta,uspeh i napred HASKOVO,nie istinskite fenove shte sme vinagi s vas,nezavisimo dali shte se spasim v a-grupa,ili shte igraete ot sledvashtijat sezon v b-grupa?!!Vagnoto e vsi4ki,fenove i vsi4ki istinski HASKOVLII da sme edinni i da podkrepjame silno vav vseki ma4 mom4etata i nashijat otbor HASKOVO,zashtoto te shte imat oshte pove4e nugda ot silna podkrepa vav vseki ma4 do kraja na sezona?!!!samo i vinagi HASKOVOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
18.01.2015 9:46 9:46

Хасково ще е на финал за купата

Back to top button