Хасково

Две паралелки от Езиковата влязоха в хасковския съд

ЕзиковаДве паралелки от десетите класове на ГПЧЕ „Асен Златаров“ влязоха днес в хасковския съд.

Там гимназистите имаха открит урок за достъпа до правосъдие и как да защитят правата си при нужда. Те бяха поздравени от председателя на Хасковския окръжен съд Миглена Тянкова.

ЕзиковаОткритият урок пък водеха съдията от районния съд Пламен Георгиев и прокурорът от окръжна прокуратура Невена Владимирова.

Проявата бе в рамките на пилотната образователна програма на ВСС и МОН. Тя стартира на 6 ноември миналата година със 7 лекции на хасковски съдии и прокурори пред десетите класове на Езиковата. Днес бе заключителният открит урок.

За Деня на Конституцията – 16 април, гимназистите отново ще са в съда, където ще разиграят процес. Такъв бе проведен и миналата година на този ден.

 Езикова  Езикова
 Езикова  Езикова
 Езикова  Езикова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
FAN!
FAN!
17.01.2015 12:25 12:25

Г.З. Е ВЕЛИК !!! ДА ЖИВЕЙ!!!

Анонимен
Анонимен
17.01.2015 18:19 18:19

Е тая Езикова е.

гост
гост
17.01.2015 22:52 22:52

В съда трябва да влезе Наска Ангелова от общежитията,тя е точно за там.Да видим да ли ще е толкова сербез тогава.Долен човек.

Back to top button