Хасково

Бинев иска надпартийна група на хасковските депутати

ПресконференцияЗа сформирането на обща надпартийна група на депутатите, избрани от Хасково, призова на пресконференция днес в областния град народният представител Слави Бинев („Патриотичен фронт“).

Той заяви, че вече е разговарял с няколко от народните избраници.

ПресконференцияПо думите на Бинев групата ще може по-успешно да решава проблемите на Хасковския регион. Сред тях той посочи качеството на водата в Меричлери и бежанския въпрос.

Според Слави Бинев проблемът с бежанците трябва да бъде спазарен. На пресконференцията бяха посочени примери с Австрия, която заради приемането на бежанци, е получила многомилионно финансиране от Европейския съюз.

„Хората искат справедливост и достойно заплащане и ние работим предимно в тази посока. Като депутати можем да натискаме изпълнителната власт и да поставяме въпроси, на които да ни бъде отговаряно“, каза още Бинев.

След брифинга Бинев се срещна и изслуша проблемите на хасковлии в офиса на ВМРО.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
has
has
19.01.2015 15:03 15:03

Г-н Бинев, подхванете икономиката на Хасковска област. Изкарайте на светло веднага фирмите, които не си плащат или укриват данъци!Списъците на фирмите- които не са платили данъците си ще намерите в публичния бюлетин на НАП Пловдив.Елементарно е!
Това ще е Вашият принос и то най-значителният принос в решаването проблемите на област Хасково! Другото, което ще свършите ще бъде само притурка.
Успех Ви желая!

has
has
19.01.2015 15:06 15:06

Куража г-н Бинев го имате!
Трябва да се изправите просто срещу местните нарушители на законите в България, касаещи плащането на данъци!

Успех!

ff
ff
19.01.2015 18:24 18:24

Къде сте бре коментатори, войводи, патриоти?!Пълно е мълчанието, срам!!!!
Г-н Бинев, я ги активирайте, че нещо работата заспа май на три без коз, ама асата са у друг, не са у нас, патриотите.

Back to top button