Хасково

Обраха два магазина и апартамент в Хасково

Полиция, архивЗа домова кражба съобщават от хасковската полиция.

Неизвестен извършител е проникнал в жилище на улица „Веслец“ чрез подбран или подправен ключ, откъдето е откраднал около 30 грама златни накити.

За кражба от магазин е образувано досъдебно производство в свиленградската полиция. След срязване на метална халка на катинар е проникнато в магазин за продажба на авточасти на булевард „Одрин“ в Любимец. Откраднати са 9 въздушни възглавници, 2 комплекта с инструменти от по 95 части всеки, гайковер, 2 свързващи ел. кабел, 11 релета, 3 ключ маса, 11 ключ ЦК, 7 комплекта букси за ел. накрайник, 15 автоматична лула за въздух, 15 комплекта накладки, 8 туби антифриз, 4 адаптера, 3 разклонитела в запалка, 3 мултимера, 3 въздушни филтъра, чашкоутайник, кран петпътен, 2 кран трипътен, 3 балансьора, 4 винтила, 4 клапана за обратна нафта, 4 тромба, 2 пожарогасителя, 12 спрея за размразяване, 5 спрея за гумени уплътнения, 5 туби зимна течност за чистачки, 4 ел. помпи за нафта, 5 флакона стоп теч за радиатор, 2 флакона спрей лепило за гуми, 5 възвратни пружини и сумата от 320 лв.

През почивните дни е извършена кражба и от хранителен магазин в Харманли. Откраднати са хранителни продукти, перилни препарати и риболовна чанта с принадлежности.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button