Регион

Петима от „Галаксико“ с участие на жълтите павета

Балет, архивТанцьорите от димитровградския денс център „Галаксико“ ще имат две участия в столицата до края на месеца, съобщи за Haskovo.info хореографът на балета Тихомир Митев.

Първата е на 24 януари, когато на жълтите павета във Военния клуб в столицата ще се проведе благотворителен концерт. Той е за събирането на средства за социален дом в Пловдив, а поканата към димитровградчани е от организаторите от Интеракт.

В последния уикенд от месеца пък 8 тацьори от „Галаксико“ ще участват в националния фестивал „Път към славата“, който ще се проведе в столичната зала „Средец“. Организатори тук са фондация „Кърнолски“ и Синдиката на българските учители.

Наградният фонд е 4000 лв., а на спечелилите гранд при се поемат разходите за участие в международен фестивал в Сиена, Италия това лято.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button