Хасково

Възпитаник на Езиковата поема агенцията за инвестиции

ДиректорСтамен Янев е новият изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, назначен със заповед на министъра на икономиката Божидар Лукарски, съгласувано с министър-председателя Бойко Борисов, съобщават от министерството.

Янев е юрист, специализирал в сферата на сливанията и придобиванията, както и в областта на инвестициите.

Професионалният му път преминава през големите международни консултантски компании, сред които и българските подразделения на някои от четирите най-големи одиторски фирми в света.

Новият изпълнителен директор на БАИ е магистър по право от СУ „Св. Климент Охридски“. Специализирал е европейско и английско право в ASSER College Europe, Холандия, University of Cambridge, European University Institute, University City College във Флоренция, Италия. Завършил е ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково.

Стамен Янев е член на Софийската адвокатска колегия и главен асистент в Института за държавата и правото при БАН, секция по публично-правни науки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
човек
човек
20.01.2015 20:57 20:57

Браво! Поздравления! Поредният наш млад съгражданин, който се издига благодарение на интелекта си и постиженията си- като Асен Василев и Делян Добрев, също възпитаници на ГПЧЕ! Успех, Стамене!

u
u
21.01.2015 10:00 10:00

Успех, младо момче!
ГПЧЕ“ Асен Златаров“ е ковачница на интилигентни млади момичета и момчета, които разнасят славата на Хасково и България по света!

Славян Костов
Славян Костов
21.01.2015 12:27 12:27

Стамен е пич! Радвам се че млади и еродирани хора дърпат напред! Успех!

Атанасов
Атанасов
21.01.2015 12:47 12:47

Да и е честито на България едно много смислено наьначение. Успех г-н Янев.

Back to top button