Регион

Два грабежа за 4 часа, 84-годишна отблъсна нападателя си

Полиция, архив29-годишен жител на димитровградското село Скобелево е задържан за грабеж, съобщават от полицията.

Вчера около 20 часа, познатият на органите на реда е нахлул в дома на 69-годишен свой съселянин и след като го ударил в областта на главата му отнел мобилен телефон, портмоне с 12 лева и връхното яке.

Пострадалият се оплакал на кмета на селото, който от своя страна сигнализирал в полицейското управление. Последвали са незабавни издирвателни действия, които довели до задържането на извършителя, който доброволно предал откраднатия телефон и е посочил къде е изхвърлил останалите вещи. Образувано е досъдебно производство по чл. 198 ал. 1 от НК.

39-годишен стар познайник на полицията е задържан за грабеж в димитровградската полиция. Вчера в 16,30 часа е получен сигнал, че в района на улица „Хасковска“, 84-годишна жена е била нападната. Пострадалата заявила, че непознат мъж се опитал да издърпа от ръката й дамската й чанта, в която имало 48 лв., но тя се съпротивлявала и той избягал в близкия парк.

По даденото описание, автопатрулът задържал по горещи следи димитровградчанинът. Образувано е бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button