Регион

Трима младежи обраха две старици, закопчаха ги

Полиция, архивТрима младежи от село Радиево са установени за кражба, съобщават от пресслужбата на полицията.

В началото на седмицата в димитровградската полиция е постъпила жалба от 73-годишна жена от селото, че след срязване халка на катинар е проникнато в стопанска пристройка към къщата, откъдето са откраднати шмиргел, водна помпа, брадва, тесла, трион и 5 литра дизел.

На следващия ден още една радиевка е сигнализирала за кражба на 250 кг. въглища от дома й.

След проведените издирвателни действия, познатите на органите на реда младежи на възраст 18, 17 и 23 г. са установени. Инкриминираните вещи са иззети с протокол. Работата по случая продължава.

Двама свиленградчани са заподозрени за кражба. Вчера в 14 часа на жп гара Свиленград, двамата на възраст 24 и 17 г. са демонтирали от спрял вагон натоварен с жп релси 10 обезопасителни колана. Двамата са забелязани от жп служители, които сигнализирали в полицейското управление. По-големият е заловен на място, а непълнолетния е в процес на издирване, след като е избягал.

2 съобщения от служители на ЕВН за неправомерно прикачване са получени вчера в харманлийската полиция. Сигналите са за неправомерно въздействие върху уред за търговско измерване, поставен и отчитащ изразходваната ел. енергия на месокомбинат в града и на частен дом на улица „С. Румянцев“. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button