Хасково

Над 100 000 запазиха стволови клетки за децата си

СрещаНад 100 000 майки са дали за съхранение стволови клетки за децата си през последните 5 г., съобщи за Haskovo.info Петя Радева – регионален представител на една от осемте фирми на българския пазар, занимаващи се със съхранение на стволови клетки.

СрещаРадева обясни, че стволовите клетки са изначални на останалите клетки в човешкия организъм и се извличат от пъпната връв при раждането. Те се използват при лечението на 85 тежки заболявания. Съхранението на стволовите клетки е на цени от 4000 до 7000 лв. и е с продължителност до 30 г.

Благодарение на тази процедура, при възникване на заболяване, стволовите клетки могат бързо да влязат в действие. В противен случай такива трябва да се търсят от обществена кръвна банка, където цените били 70 000 лв.

Радева бе гостуващ лектор на училището за бременни в Хасково на д-р Надежда Стайкова. Това бе първата среща на жените за 2015 г. Гост бе и д-р Красимира Михалева, която представи модерни продукти за бременни и деца: витамини, храни и козметика.

Среща   Среща
 Среща  Среща

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
FutureHealth
FutureHealth
12.12.2016 16:04 16:04

Страхотно!

Back to top button