Спорт

„Хасково 2012“ ще играе в Бургас за Купата, подсили се с Наталия Топалова

Баскетбол, архивБургас ще бъде домакин на турнира за Купата на България, реши днес Управителният съвет на баскетболната федерация.

За домакинството спореха още Хасково и Русе, но от „Нефтохимик 2010“ са предложили най-добра оферта.

Надпреварата ще се проведе на 28 февруари и 1 март.

Наталия Топалова се присъедини към „Хасково 2012“, съобщиха от ръководството на клуба. От тази вечер тя се включва в заниманията на отбора.

Очакванията са Топалова да вземе участие и в предстоящия мач срещу „Рилски спортист“ (Самоков) тази събота от 17.30 часа в зала „Дружба“, който ще е пред празни трибуни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski fenove na HASKOVO!!!!
istinski fenove na HASKOVO!!!!
29.01.2015 21:24 21:24

Sega nashite momi4eta ot HASKOVO 2012 shte otupat nasred BURGAS ,,NAFTATA,,?!! Imame da im vrashtame i sega e momenta za kupata ?!! NO vsi4ko s vremeto ,sega e red na,, RILSKI SPORTIST,,za parvenstvoto,a i s porednoto novo ,ka4estveno popalnenie-NATALIJA TOPALOVA?!!!HASKOVO 2012 shte prodalgava da ma4ka i zanapred!!!samo HASKOVO!!!!!

Back to top button