Спорт

„Хасково“ падна от „Металург“ (Донецк), Алексиев бележи

КонтролаФутболистите на „Хасково 2009“ загубиха първата си контрола от лагера в Турция с 1:3 от украинския „Металург“ (Донецк).
 
Срещата се игра тази вечер в курорта Белек. 
 
Контрола„Червено-белите“ поведоха срещу класния си съперник още в 7-ата минута с гол на Димитър Алексиев. Украинците изравниха в 20-ата след попадение на Морозюк. 
 
През втората част два гола в 54-ата и 90-ата минута вкара Поступаленко.
 
Срещата за „Хасково“ започнаха: Акалски, Педро, Скерлев (к), Чанев, Трифонов, Марем, Рейнов, Узунов, Маламев, Лозев, Алексиев. През втората част и в двата отбора бяха извършени множество смени.
 
Според официалния сайт на „Металург“ хасковлии са имали 5 удара към противниковата врата, от които два точни, срещу 12 при 5 точни за украинците.
 
По план момчетата на старши треньора Емил Велев трябва да изиграят още 4 контроли в Турция.
 
Контрола  Контрола 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
истински фенове на ХАСКОВО!!!
истински фенове на ХАСКОВО!!!
03.02.2015 21:02 21:02

Независимо от загубата браво на момчетата за играта,себераздаването,хьса и агресията в мача?! Все пак това е сериозна контрола с много силен отбор?!! Напред момчета,напред ХАСКОВО,успешна подготовка и успех в следващите контроли!!! Само ХАСКОВОООООООООООООООО!!!!!!!!!!

Back to top button