Регион

Пътят за с. Родопи е възстановен

Път, архивПътят за хасковското с. Родопи, който беше отнесен от наводненията, е насипан с чакъл и възстановен от 16 часа вчера, съобщават от пресслужбата на областна администрация.

По него вече може да се минава и в двете посоки.

Така бе изпълнено нареждането на областния управител Добри Беливанов към директора на Областно пътно управление Хасково.

Нивото на р. Марица спада с по един сантиметър на час от 6 часа тази сутрин. При Свиленград в 8 ч. нивото бе 430 см. при критични 5 м., а при Харманли е 434 см. при критични 605 см.

Река Хасковска е влезнала в коритото си при с. Любеново.

В 8.30 ч.от община Тополовград дават информация, че р. Тунджа е влязла в коритото си, но се очаква приливна вълна поради контролирано изпускане на яз. Жребчево и яз. Копринка. Бедственото положение за селата Срем, Синапово, Княжево, Устрем и Чукарово в община Тополовград, все още не е отменено.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button