60 доброволци на годишна среща в Хасково

Хасково

СрещаБлизо 60 доброволци се събраха на годишна среща днес в Хасково.

СрещаТя се организира за втора поредна година по инициатива на сдружение „Шанс и закрила“.

Срещата, която бе открита от председателя на Управителния съвет на сдружението Малина Славова, цели споделяне на идеи и представяне на добри практики в доброволчеството.

Във форума участват доброволци от „Шанс и закрила“, СОУ „Св. Паисий Хилендарски“, младежки клуб „Заедно“, СОУ „Желязко Терпешев“ – Любимец, младежка група за превенция към ПГССИ „Христо Ботев“и СОУ „Д-р Петър Берон“ – Свиленград.

Гимназистите бяха разделени на групи, а скоро предстои работа в „Паисий“, където доброволците ще се срещнат с по-малки ученици с цел превенция срещу нетолерантността и агресията.

 СрещаСреща 
 Среща Среща
 Среща Среща
 Среща Среща

 

5 коментара

  • Искам да попитам колко благотворителни кампании направиха тези т.нар.доброволци,на колко възрастни и болни хора почистиха домовете,нацепиха дърва,напазариха или заведоха на лекар.Освен срещи,екск*рзии и оползотворяване на европари от проекти друго не виждаме.И доброволчеството се опорочи.

  • Да си доброволец не означава да ходиш да помагаш по къщите и да цепиш дърва!!!

  • Тия освен за … за друго не числят,още от стаята се държат за кълките…

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.