Хасково

Три катастрофи с пияни шофьори през уикенда

ИлюстрацияЗа три катастрофи с пияни шофьори съобщават от полицията.

В петък вечерта на пътя между стамболовските села Рабово и Голобрадово са се сблъскали автомобил Сузуки, шофиран от 41-годишен жител на с. Светослав и автобус Мерцедес.

Инцидентът е станал заради несъобразена скорост и алкохол от 0.73 промила в кръвта на шофьора на леката кола.

Вследствие на удара са пострадали пътуващата в автобуса 18-годишна жителка на Крумовград, която е с контузно-разкъсна рана на главата, хоспитализирана в ЦСМП Крумовград и освободена за домашно лечение, без опасност за живота и 25-годишен жител на с. Бял кладенец, който е с охлузвания и оток на носа, хоспитализиран в ЦСМП Хасково и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Събота сутринта в Свиленград става ПТП с Ауди, шофирано от 28-годишен свиленградчанин.

Поради движение с несъобразена скорост на ляв завой, водачът губи контрол над автомобила, излиза извън пътното платно и се удря последователно в три метални стълба на уличното осветление. От катастрофата са настъпили значителни материални щети. Шофьорът е проверен с дрегер, който е отчел 2,24 промила и е задържан за 24 часа.

Събота вечерта в хасковския квартал „Орфей“ БМВ, управлявано от 29-годишен хасковлия блъска 4-годишно момиче. Шофьорът на бавареца е с 1.73 промила алкохол. Детето е с охлузни рани и е освободено за домашно лечение. Шофьорът е задържан за 24 часа.

В свиленградската полиция е образувано бързо производство срещу 22-годишен жител на Пристое, обл.Шумен за управление на автомобил след употреба на алкохол – 1,58 промила и също е задържан за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button