Регион

Задигнаха ракия и техника от три къщи

Полиция, архивЗа кражби от три къщи съобщават от полицията.

В хасковското управление е получен сигнал, че чрез разбиване на прозорец, е проникнато в къща в с. Стойково. Откраднати са 2 телевизора, прахосмукачка, DVD и 50 л. домашна ракия.

Чрез взломяване на входните и вътрешни врати е проникнато в къща в Меричлери. Откраднати са печка на твърдо гориво, 2 пружини за спалня, хладилник и чугунена вана за баня.

В с. Горски извор пък чрез срязване на халки на катинар на входна врата е проникнато в къща. Задигнати са електрическа вентилаторна печка, радиокасетофон, комплект инструменти, 150 м. гумиран меден проводник, казанче за печка и 3 тръби за печка.

Образувани са досъдебни производства. Работата по разкриване на извършителите продължава.

В ивайловградската полиция са разкрити извършителите на кражба на моторен трион и моторна помпа от фургон в землището на с. Черни рид. Това са 25-годишен жител на с. Плевун и 25-годишен жител на с. Кондово.

Вчера около 7 ч. в свиленградската полиция е получен сигнал за извършена кражба на мобилен телефон, собственост на чужд гражданин, от казино в Свиленград. След проведените издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието – 30-годишна жителка на града. Тя е задържана за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haahaha
haahaha
09.02.2015 13:27 13:27

eiiiii ne sprqhte s klosharskite krajbi na horata rakiqta otkradahte auhxauhxuh kloshari

Back to top button